Kotipulla (20 kpl taikina, 1 pikkupulla 46g)

Tässä versiossa jauhoina 1,5 dl grahamjauhoja + 6dl vehnäjauhoja.

Sekoita puolikas hiivapaketti kädenlämpöiseen maitoon (2,5 dl). Lisää puolikas teelusikallinen suolaa, 3/4 dl sokeria ja puolet jauhoista.

Sekoita niin että taikina saa ilmaa.

Vaivaa kimmoisaksi, lisää tarvittaessa jauhoja samalla.

Lisää pehmennyt leivontamargariini.

Jätä taikina kohoamaan huoneenlämpöön.

Kun taikina on kohonnut (n.20 min kuluttua) voit alkaa käsitellä taikinaa ja pyöritellä pikkupullia.

Ota mukaan taikinaan loppuosa jauhoista hiljalleen tarpeen mukaan.

Kun pullat ovat kohonneet sopivasti lämpimässä, voitele munalla ja paista 200 asteessa (kevyen vaaleanruskeiksi, noin 10 min)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Kanerva2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 160g228kcal20g0.5g16.4g0g
Vehnäjauho sunnuntai2880g10080kcal345.6g2044.8g60.5g100.8g
Grahamjauho, 1 dl840g3024kcal109.2g579.6g25.2g105g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen600g4320kcal0g0g480g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 200g149kcal26.2g2.2g0.8g13.8g
Maito, Kevyt2000g920kcal64g96g30g0g
Sokeri 560g2273kcal0g559.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14560g41988kcal1130g6565g1225.8g439.2g
Valittu annoskoko7280g20994kcal565g3282.5g612.9g219.6g
Annoskoko puolitettuna3640g10497kcal282.5g1641.3g306.5g109.8g
Arvot/100g100g288kcal7.8g45.1g8.4g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74187