Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 4000g2530kcal120g192g140g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g520g1664kcal57.2g332.8g11.4g57.2g
Vehnäjauho, sunnuntai1040g3640kcal124.8g738.4g21.8g31.2g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Voi 400g2902kcal4.8g1.6g325.2g0g
Rypsiöljy 360g3184kcal0g0g360g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 940g1180kcal103.4g2.4g84.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14568g30199kcal820.4g2534.4g1886.4g176.8g
Valittu annoskoko7284g15100kcal410.2g1267.2g943.2g88.4g
Annoskoko puolitettuna3642g7550kcal205.1g633.6g471.6g44.2g
Arvot/100g100g207kcal5.6g17.4g12.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128197