Raparperi-mansikkakeitto

Keitä raparperi, vesi, kanelitanko ja sokeria 5 min. ota pois liedeltä.

Lisää perunajauho kylmään veteen ja liruta se keittoon.

Kiehauta.

soseuta mansikat ja lisää ne.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 911 grammaa

Winqan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 2800g943kcal19.3g154g2.8g39.2g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g40g242kcal2.7g23.3g14g0g
Ruokosokeri336g1370kcal0g335.7g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 112g375kcal0.1g91.4g0.1g1.6g
Mansikka 4000g1861kcal20g336g8g76g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14576g9581kcal84.2g1880.8g49.8g233.6g
Valittu annoskoko7288g4790kcal42.1g940.4g24.9g116.8g
Annoskoko puolitettuna3644g2395kcal21.1g470.2g12.5g58.4g
Arvot/100g100g66kcal0.6g12.9g0.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=194727