Mainio makkarakastike

Kuutio makkara.

Ruskista öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Lisää hillosipulit.

Mauta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
X-tra uunilenkki (Inex), annos 100g225g495kcal24.7g20.2g36g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.4g76kcal0g0g8.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.6g19kcal0.6g3.9g0.1g0.2g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g281g98kcal4.5g19.4g0.3g3.9g
Vesi169g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 39g19kcal0.5g3.7g0.1g0.6g
Suolapähkinä 1.1g6.7kcal0.3g0.1g0.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1458g1428kcal61.2g94.6g91g10.4g
Valittu annoskoko729g714kcal30.6g47.3g45.5g5.2g
Annoskoko puolitettuna364g357kcal15.3g23.7g22.8g2.6g
Arvot/100g100g98kcal4.2g6.5g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264125