Juurespapupihvit

Laita korppujauhot turpoamaan ruokakermaan (voit käyttää myös kevytkermaa tai kasvislientä) .raasta porkkanat, palsternakka ja silppua sipuli.

Muussaa pavut esim haarukalla tasaiseksi massaksi.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Mausta suolalla, valkopippurilla ja persiljalla.

Muotoile pihveiksi, tulee n.6-7 suht ohutta pihviä.

Paista öljyssä pannulla kauniin ruskeaksi tai kypsennä uunissa.

Maistuvat hyvältä perunamuussin ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä300g330kcal23.4g53.9g1.5g24g
Porkkana, keskikokoinen 65g112g32kcal0.7g6.7g0.2g2.8g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Palsternakka 75g48kcal0.4g8.8g0.3g3.4g
Korppujauho 38g137kcal3.9g28.1g0.4g2g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki75g64kcal1g3.3g5.2g0.2g
Rypsiöljy 21g186kcal0g0g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1458g1745kcal71g208.2g65.8g67g
Valittu annoskoko729g872kcal35.5g104.1g32.9g33.5g
Annoskoko puolitettuna365g436kcal17.8g52.1g16.5g16.8g
Arvot/100g100g120kcal4.9g14.3g4.5g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=86174