Suklaabrowniekakku (Iltalehti)

1. Mittaa kattilaan voi ja paloiteltu suklaa (175 g). Sulata miedolla lämmöllä välillä sekoittaen niin, että seos on tasaista ja kiiltävää.

Jäähdytä.

2. Vatkaa sokeri ja kananmunat vaaleaksi vaahdoksi.

Sekoita jäähtynyt suklaa-voiseos vaahtoon.

3. Lisää myös vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Sekoita taikinaan lopuksi rouhittu suklaa (50 g) ja pähkinät.

Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi.

4. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista 175-asteisessa uunissa 35-40 minuuttia.

Jäähdytä ja koristele tomusokerilla.

Tarjoile kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Suvits
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1399g10150kcal16.7g5.6g1137.6g0g
Tumma suklaa 86% (Marabou)1799g10884kcal154.7g341.8g980.5g233.9g
Sokeri 1699g6897kcal0g1697.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1439g1813kcal158.3g4.3g129.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 520g1783kcal53g363.8g6.2g18.2g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Macadamianpähkinä, australia, käsittelemätön400g2858kcal32g36g303.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14592g68912kcal833.6g4928g5115.2g504.6g
Valittu annoskoko7296g34456kcal416.8g2464g2557.6g252.3g
Annoskoko puolitettuna3648g17228kcal208.4g1232g1278.8g126.2g
Arvot/100g100g472kcal5.7g33.8g35.1g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104571