Pellavansiemenpatonki

Sekoita haaleaan veteen suola, soker ja hiiva.

Lisää joukkoon pellavarouhe ja jauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi.

Peitä taikina liinalla ja anna kohota.

Leivo kohonneesta taikinasta 3 patonkia.

Nosta leivinpaperin päälle uunipellille ja kohota hyvin.

Paista 225 asteessa n. 15min kunnes ne ovat kauniin vaalean ruskeita.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Amanda09
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2612g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g44g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 70g283kcal0g69.6g0g0g
Hiiva, 50g435g266kcal57g4.8g1.7g0g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g1306g6308kcal320g434.9g376.1g370.9g
Vehnäjauho puolikarkea 2830g9709kcal288.3g1980.7g34g99g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14592g33130kcal1330.6g4980g823.6g939.8g
Valittu annoskoko7296g16565kcal665.3g2490g411.8g469.9g
Annoskoko puolitettuna3648g8283kcal332.7g1245g205.9g235g
Arvot/100g100g227kcal9.1g34.1g5.6g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121453