Suklaafondant

Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Daffodil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g1275g6807kcal62.5g662.8g407.9g0g
Kananmuna kuoreton 2549g3637kcal318.7g7.6g261.3g0g
Sokeri 1370g5562kcal0g1368.9g0g0g
Euroshopper margariini 60 %956g5210kcal9.6g9.6g573.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 526g1804kcal53.6g368.1g6.3g18.4g
Kaakaojauhe, X-tra64g236kcal2.2g52.9g1.3g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g105g562kcal5.2g54.7g33.7g0g
Kananmuna kuoreton 210g300kcal26.3g0.6g21.6g0g
Sokeri 113g459kcal0g113g0g0g
Euroshopper margariini 60 %80g434kcal0.8g0.8g47.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 43g148kcal4.4g30.1g0.5g1.5g
Kaakaojauhe, X-tra4.8g18kcal0.2g4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14592g50352kcal967g5346.2g2708.2g39.8g
Valittu annoskoko7296g25176kcal483.5g2673.1g1354.1g19.9g
Annoskoko puolitettuna3648g12588kcal241.8g1336.6g677.1g10g
Arvot/100g100g345kcal6.6g36.6g18.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151840