Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2130g4717kcal372.8g0g362.1g0g
Paprika, punainen533g137kcal4.8g24.5g2.1g10.7g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto1331g3728kcal253g0g292.9g0g
Sipuli (kuorittu)533g144kcal6.9g25.6g1.1g9.1g
Valkosipuli 107g115kcal8.4g17.4g0.6g2.2g
Voitaikina Myllyn Paras 500g2663g10252kcal162.4g790.8g718.9g45.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14592g38186kcal1616.6g1716.6g2755.4g134.6g
Valittu annoskoko7296g19093kcal808.3g858.3g1377.7g67.3g
Annoskoko puolitettuna3648g9547kcal404.2g429.2g688.9g33.7g
Arvot/100g100g262kcal11.1g11.8g18.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158295