Ruisherkku

Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi.

Sulata voi pannulla ja sekoita valkosipulin kanssa.

Lisää suolaa maun mukaan ja paahda haluttuun rapeusasteeseen.

Nauti kermaviilidipin ja cocktailkurkkujen kera.

Myös salami on erinomainen lisuke!

Vinkki! Käytä palaleipiä tai reikäleipiä, limppu hajoaa pannulle.

Mitä vanhempaa leipää, sen parempi!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Jluukkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä, perinteinen, vesi, ruisjauho 3168g7128kcal212.9g1290g44.7g348.5g
Voi 1200g8705kcal14.3g4.8g975.6g0g
Valkosipuli 480g520kcal37.9g78.2g2.9g10.1g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 1200g1588kcal31.6g38.4g144g0g
Maustekurkku1200g198kcal8.4g36g1.2g21.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14592g36276kcal610.2g2894.8g2336.8g760.4g
Valittu annoskoko7296g18138kcal305.1g1447.4g1168.4g380.2g
Annoskoko puolitettuna3648g9069kcal152.6g723.7g584.2g190.1g
Arvot/100g100g249kcal4.2g19.8g16g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301534