Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g240g958kcal0g237.1g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g585g5268kcal0g0g585.4g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen213g1533kcal0g0g170.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 319g401kcal35.1g0.8g28.8g0g
Grahamjauho 585g1920kcal61.8g355.3g12.9g58g
Neljänviljanhiutale 160g526kcal16.1g92.7g5.6g18.4g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g671g2749kcal20.1g603.5g26.8g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 2395g638kcal79g74.2g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g532g2980kcal34.6g303.3g21.3g0g
Raparperi 1597g538kcal11g87.8g1.6g22.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14592g35021kcal515.4g3509.4g1705.4g197.6g
Valittu annoskoko7296g17510kcal257.7g1754.7g852.7g98.8g
Annoskoko puolitettuna3648g8755kcal128.9g877.4g426.4g49.4g
Arvot/100g100g240kcal3.5g24.1g11.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428044