Karppaajan kana-vihannessotku

Paista wok-vihannekset ja kanapalat erikseen, yhdistä lopuksi.

Mausta soijalla ja muilla tykkäämilläsi mausteilla.

Lisää lopuksi juustoraaste ja nami nam, uskomattoman hyvä karppiruoka on valmis ! :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissekoitus, wok, classic, Findus31g9kcal0.6g1.6g0.1g0.9g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)31g35kcal7.2g0g0.6g0g
Juusto, Valio arkijuusto6.3g21kcal1.7g0g1.5g0g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Soijakastike 2.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g166kcal19.2g3.6g8.2g1.8g
Valittu annoskoko73g83kcal9.6g1.8g4.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna37g41kcal4.8g0.9g2.1g0.5g
Arvot/100g100g113kcal13.1g2.5g5.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173890