PÄÄRYNÄTORTTU

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi palasiksi.

Levitä päärynäpalaset piirakkavuoan pohjalle.

Sekoits kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää niiden joukkoon munat, sulatettu ingmariini ja maito.

Kaada taikina päärynöiden päälle.

Paistetaan 200 asteessa alatasolla 30 minuuttia.

Tarjoile vanilja jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Werbushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 41g16kcal0.1g2.9g0g1.4g
Vehnäjauho puolikarkea 8.2g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Ingmariini,vähärasvaisempi (Arla), annos 10g4.4g24kcal0g0g2.6g0g
Maito, Kevyt2.8g1.3kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g214kcal4.6g28.6g7.6g3.4g
Valittu annoskoko73g107kcal2.3g14.3g3.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna37g53kcal1.2g7.2g1.9g0.9g
Arvot/100g100g146kcal3.2g19.6g5.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285219