Makkarakastike ala Tuula

Kuori lenkki ja leikkaa kuutioiksi.

Ruskista makkarat ja sipulit kevyesti öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska sekä vesi.

Anna kiehua hiljalleen n. 5 min. Lisää hillosipulit.

Mausta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Anna hautua pari minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkki, kevyt sininen HK13g21kcal1.3g1.3g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Voi 0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g25g8.8kcal0.4g1.7g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 3.5g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Sinappi 0.8g1.1kcal0g0.1g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 7.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g86kcal4g8.6g3.8g1.4g
Valittu annoskoko73g43kcal2g4.3g1.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna37g22kcal1g2.2g1g0.4g
Arvot/100g100g59kcal2.7g5.9g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334174