Vehnätön kauralastu (makeampi)

2dl kaurahiutaleita
50g rasvaa
1rkl kaurajauhoja
1tl leivinjauhetta
1dl sokeria
1 muna

Sekoita ainekset kulhossa.

Tee kokkareita pellille ja paista 200C uunin ylätasolla n. 5min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 20g75kcal2.9g11.4g1.5g2g
Becel Omega 3&6 lisätty oliiviöljy, annos 10g13g40kcal0.2g0g4.4g0g
Kaurajauho Provena (Raisio), annos 100g2.5g8.8kcal0.4g1.4g0.2g0.3g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu16g20kcal1.7g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g463kcal10.6g69g15g4.6g
Valittu annoskoko73g232kcal5.3g34.5g7.5g2.3g
Annoskoko puolitettuna37g116kcal2.7g17.3g3.8g1.2g
Arvot/100g100g317kcal7.3g47.2g10.3g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352241