Jauheliha-risottovuoka

Paista kevyt jauheliha rypsiöljyllä pannussa kevätsipulin ja mausteiden kera.

Keitä risotto paketin ohjeiden mukaan.

Laita jauheliha ja risotto vuokaan, lisää murennettu feta ja ruokakerma.

Paista noin tunti 200 asteessa ja vielä päälle puolisen tuntia 125 asteessa (lisää jossain vaiheessa folio vuoan päälle, ettei pinta pala).

Aika hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g13g21kcal2.5g0g1.3g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.1g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g16g13kcal0.2g1g0.8g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g0.9g3.4kcal0.2g0g0.3g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g4.1g11kcal0.8g0g0.9g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 6.2g2.2kcal0.3g0.1g0g0.2g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)2.8g20kcal0g0g2.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi(vaalea) (Uncle bens), annos 100g9g32kcal0.6g7.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g209kcal9.2g17g11.2g0.6g
Valittu annoskoko73g104kcal4.6g8.5g5.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna37g52kcal2.3g4.3g2.8g0.2g
Arvot/100g100g143kcal6.3g11.6g7.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370924