Kirjolohikastike

Kuumalle pannulle oliiviöljyä ja kirjolohisuikaleet.

Kun kypsiä, lisätään ruokakerma ja mausteet.

Annetaan hautua 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet creme fracice marinoitu (Apetit), annos 300g33g66kcal4.6g0.7g4.9g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g27g16kcal0.3g1.2g1.1g0.2g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Tilli mauste0.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.5g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g185kcal9.8g3.8g14.2g0.4g
Valittu annoskoko73g93kcal4.9g1.9g7.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna37g46kcal2.5g1g3.6g0.1g
Arvot/100g100g127kcal6.7g2.6g9.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138565