Raparperipiirakka (nopea, helppo ja herkullinen)

Sekoita munat, sokeri, sulatettu margariini ja maito keskenään.

Sekoita toisessa asitiassa kuivat aineet (vehnäj., leivinj.

ja vaniljasok.) ja lisää ne ekan satsin joukkoon.

Raparperit (tai voi käyttää myös marjoja) päälle ja uuniin, 200 astetta, n. 30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1559 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu12g15kcal1.3g0g1.1g0g
Sokeri 12g49kcal0g11.9g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 9g50kcal0g0g5.6g0g
Maito,kevyt (valio) 100g9g4.3kcal0.3g0.5g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g63kcal1.9g12.8g0.2g0.6g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Raparperi 11g3.8kcal0.1g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g373kcal7.2g52.8g14g1.6g
Valittu annoskoko73g187kcal3.6g26.4g7g0.8g
Annoskoko puolitettuna37g93kcal1.8g13.2g3.5g0.4g
Arvot/100g100g255kcal4.9g36.1g9.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298287