Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 19g3.4kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g19g11kcal0.3g2.4g0g0.2g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g19g28kcal3.8g0.3g1.2g0g
Fetajuusto (Pirkka)9g26kcal1.5g0.1g2.2g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)3.8g1.1kcal0g0.2g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 3.8g15kcal0.1g0.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g168kcal11.6g7.2g10.2g0.6g
Valittu annoskoko73g84kcal5.8g3.6g5.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna37g42kcal2.9g1.8g2.6g0.2g
Arvot/100g100g114kcal7.9g4.9g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136772