Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 7.8g11kcal1g0g0.8g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g47kcal1.4g9.6g0.2g0.5g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki7.1g4kcal0.6g0.4g0g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g7.1g13kcal0g0.7g0g0g
Mustikka21g7.1kcal0.1g1.4g0.1g0.7g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)3.5g13kcal0.5g1.9g0.3g0.4g
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g324kcal7.2g45.6g9.8g3.2g
Valittu annoskoko73g162kcal3.6g22.8g4.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna37g81kcal1.8g11.4g2.5g0.8g
Arvot/100g100g221kcal4.9g31.1g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181956