Aapon Tappavanherkullinen Suklaakakku

Sulata toinen suklaalevy ja voi kattilassa sekoittaen.

Lisää vaniljasokeri ja kerma joukkoon.

Sekoita jauhot ja sokeri keskenään.

Lisää kananmunat ja jäähtynyt suklaasokerivoiseos.

Laita laajaan rengasvuokaan ja paista 175 celsiusasteessa 30 minuuttia.

Sekoita vispikerma ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon Marianne-crushit.

Anna kakun jäähtyä ja leikkaa se kahti.

Kostuta leikkauspinnat kevyesti esimerkiksi mansikkamehulla.

Sulata toinen suklaalevy ja levitä tahna leikkauspintoihin ja anna kovettua.

Laita kermavaahto kakkupohjain väliin.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taloussuklaa, Fazer16g83kcal0.6g9g4.8g0.9g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)6.1g44kcal0.1g0.2g4.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 8.1g10kcal0.3g0.4g0.8g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Kananmuna kuoreton 8.9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl8.1g29kcal0.2g0.2g3.1g0g
Sokeri1.7g7kcal0g1.7g0g0g
Marianne crush 150g6.1g26kcal0.1g5.2g0.5g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 2g7.5kcal0.4g0.2g0.4g0.6g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g11g37kcal0.2g8.5g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g552kcal6g60.8g31g4.8g
Valittu annoskoko73g276kcal3g30.4g15.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna37g138kcal1.5g15.2g7.8g1.2g
Arvot/100g100g377kcal4.1g41.5g21.2g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183497