Rapamahan majoneesi

Sitruunamehua, etikkaa voi laittaa viinietikan sjiaan.

Mausteeksi suola ja mustapippuri.

Mahdollisesti vähän sinappia.

Laita aineet mainitussa järjestyksessä kapeaan ja korkeaan astiaan.

Pistä sauvasekoitin astian pohjalle, käynnistä se ja sekoita sillä koko ajan, vähitellen nostaen.

Paina sauvasekoitin vielä kerran alas ja ylös, sen ollessa käynnissä.

Paras tulos saavutetaan huoneenlämpöisillä aineksilla ja mahdollisimman uusilla munilla

Kopsattu karppaus.

Info foorumilta

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Sassu82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g56g495kcal0g0g56.3g0g
Viinietikka 1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g1035kcal3.8g0g115.8g0g
Valittu annoskoko73g517kcal1.9g0g57.9g0g
Annoskoko puolitettuna37g259kcal1g0g29g0g
Arvot/100g100g707kcal2.6g0g79.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202495