Bolognese

Ruskista sipulit pannulla, lisää viipaloitu tai murskattu valkosipuli.

Ruskista sitten sekaan jauheliha.

Lisää tomaattimurskaa ja raastettua porkkanaa.

Mausta suolalla ja rosmariinilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 28g62kcal4.9g0g4.8g0g
Tomaattimurska 28g8.3kcal0.2g1.5g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g152kcal10.8g4.8g9.8g1.6g
Valittu annoskoko73g76kcal5.4g2.4g4.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna37g38kcal2.7g1.2g2.5g0.4g
Arvot/100g100g104kcal7.4g3.3g6.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215452