Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g52g75kcal11.5g0g3.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g9g11kcal0.2g0.4g0.9g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g9g10kcal0.2g0.4g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g217kcal23.8g2g12g0.2g
Valittu annoskoko73g108kcal11.9g1g6g0.1g
Annoskoko puolitettuna37g54kcal6g0.5g3g0.1g
Arvot/100g100g148kcal16.3g1.4g8.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312691