Jauheliha-perunalaatikko

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Mausta jauhelihamausteella ja mustapippurirouheella.

Kiehauta lihaliemi ja lisää kolmen juuston kerma.

Kokoa vuokaan kerroksittain peruna-sipuliseos, juuressuikaleet ja jauheliha.

Lisää liemi.

Paista 200 asteessa noin 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g14g3.5kcal0.1g0.7g0g0.4g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 20g14kcal0.4g2.8g0g0.2g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl10g12kcal0.3g0.4g1g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.2kcal0g0g0.1g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g16g27kcal3g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g115kcal7.6g8g5.4g1.2g
Valittu annoskoko73g58kcal3.8g4g2.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna37g29kcal1.9g2g1.4g0.3g
Arvot/100g100g79kcal5.2g5.5g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75759