Tomaattisilakat

Sekoita paseeratun tomaatin joukkoon ketsuppi, hunaja, sitruunan mehu ja tilli.

Mausta seos suolalla, mustapippurilla ja tabascolla (vain pieni potku).

Lado silakkafileet joko luontaisessa muodossaan tai rullalla uunivuokaan.

Kaada tomaattiseos päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 45 min. Nauti keitettyjen perunoiden ja kasvisten kanssa tai kylmänä ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 0.6g2.1kcal0g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix1.2g1.1kcal0g0.3g0g0g
Tilli, tuore 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)31g9kcal0.3g1.9g0.1g0.3g
Silakkafilee 38g54kcal6g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g134kcal12.6g5.6g6.8g0.6g
Valittu annoskoko73g67kcal6.3g2.8g3.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna37g34kcal3.2g1.4g1.7g0.2g
Arvot/100g100g92kcal8.6g3.8g4.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=80092