Kukkakaalikeitto

Paseeraa porkkanat, kukkakaali ja valkosipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattu basilika ja kiehuva kasvisliemi.

Vettä sen verran että vihannekset juuri ja juuri peittyvät.

Kun vihannekset ovat hieman kypsyneet, lisää 200g kevytsulatejuustoa.

Hyvää sellaisenaan.

Voit lisätä esim.

kylmäsavulohta tai katkarapuja halutessasi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 24g5.6kcal0.4g0.5g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl6.3g11kcal1.1g0.1g0.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g55kcal3.2g2.8g3g1.6g
Valittu annoskoko73g27kcal1.6g1.4g1.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna37g14kcal0.8g0.7g0.8g0.4g
Arvot/100g100g37kcal2.2g1.9g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125104