Jennan makaronilaatikko

Paista jauhelija ja sipulit.

Sekoita lopussa joukkoon koskenlaskija ja ketsuppi.

Sekoita munamaito ja joukkoon oman maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Laita uunivuokaaan vuoron perään jauheliha-sipuli-koskenlaskija-keps
uppiseosta ja pastaa (jota ei tarvitse keittäää).

kaada päälle munamaito, korppujauhe ja juustoraaste.

Paista uunita riippuen 200 - 225 asteessa 45 minsaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Sennala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%16g27kcal3.1g0g1.6g0g
Proteiinipasta, tumma, Torino16g53kcal3.6g8.3g0.6g0.9g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 25g8.5kcal0.8g1.2g0g0g
Ketsuppi, Felix1.6g1.4kcal0g0.3g0g0g
Koskenlaskija yrtti-valkosipuli (Valio), annos 40g3.1g8.7kcal0.6g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1.6g5.6kcal0.4g0g0.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 3.7g4.7kcal0.4g0g0.3g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.6g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g226kcal18.2g21.2g7.2g2g
Valittu annoskoko73g113kcal9.1g10.6g3.6g1g
Annoskoko puolitettuna37g56kcal4.6g5.3g1.8g0.5g
Arvot/100g100g154kcal12.4g14.5g4.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286649