Broilerikeitto

Kuutioi kaikki juurekset.

Laita ne ja molemmat liemikuutiot kiehumaan veteen, keitä 5-10min.

Sillä aikaa pilko broilerit, laita pinnoitetulle pannulle 1tl rypsiöljyä, ruskista broilerin palat, mausta broilerit kypsinä, mausteita maun mukaan; currya, mustapippuria, paprikaa, suolaa, chiliä..

Lisää keittoon pakastevihannekset ja makaronit.

Keitä n 5 min., lisää broilerit ja keitä hilajaa vielä n 10-15min.

lopuksi pinnalle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Tj5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Broilerifilee, marinoimaton11g12kcal2.5g0g0.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.2g1.7kcal0g0.4g0g0.2g
Lanttu 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Juuriselleri 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Palsternakka 0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka7.8g2.7kcal0.2g0.4g0.1g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.3g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)3.1g11kcal0.4g2.2g0.1g0.1g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g64kcal6.2g6.8g1.4g0.8g
Valittu annoskoko73g32kcal3.1g3.4g0.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna37g16kcal1.6g1.7g0.4g0.2g
Arvot/100g100g44kcal4.2g4.6g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197095