Kaalipata

Hauduta kaalia lialiemessä 1-2 h.
Lisää juurespussit ja kypsennuksen lopussa ruskistettu jauheliha.

Lisää kuivattua meiramia rutkasti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi29g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.6g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kaali, valkokaali20g4.1kcal0.2g0.7g0g0.4g
Keittojuures, Pirkka16g3.9kcal0.2g0.7g0g0g
Paistijauheliha (10% rasvaa) (Maistuva), annos 400g7.8g12kcal1.6g0g0.6g0g
Siirappi 0.4g1.2kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g45kcal4.2g3.6g1.4g0.8g
Valittu annoskoko73g23kcal2.1g1.8g0.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna37g11kcal1.1g0.9g0.4g0.2g
Arvot/100g100g31kcal2.9g2.5g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220139