Kaalinlaskija

Kuumenna wokkipannu tai vastaava, laita voi ja öljy pannulle, laita muutama rosépippuri rasvaan paistumaaan hetkeksi, Lisää suikaloitu kaali ja paista melko kovalla lämmöllä niin, että kaali hiukan ruskistuu sieltätäältä ja tuoksuu makealle.

Pienennä porkkanat haluamaasi muotoon ja lisää pannulle, paista hetkinen ja lisää sitten jauheliha, aurajuusto ja koskenlaskija, paista ja sulattele ainekset kokoon ja lisää pilkottu sipuli, sekoita ja mausta suolalla, meiramilla, kurkumalla ja valkopippurilla, anna hautua n.15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g4kcal0g0g0.4g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g1.4g4.6kcal0.3g0g0.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Kaali, valkokaali27g5.8kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto6.8g19kcal1.3g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 22g48kcal3.8g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g182kcal11.6g3.6g13.2g2g
Valittu annoskoko73g91kcal5.8g1.8g6.6g1g
Annoskoko puolitettuna37g46kcal2.9g0.9g3.3g0.5g
Arvot/100g100g124kcal7.9g2.5g9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314158