Kasvissosekeitto

Laita oliiviöljy ja valkosipulimurska kattilanpohjalle ja anna valkosipulin muhia hetki öljyssä.

Lisää soseet, vesi ja rosmariini.

Kun keitto on kuumaa, lisää Koskenlaskija.

Lisää annokseen runsaasti raejuustoa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Ruskeaapila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g23g9kcal0.1g2.8g0g0g
Juuressose Pirkka 500g23g9kcal0.2g2.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0g0.1kcal0g0g0g0g
Extra virgin luomu oliiviöljy (Rainbow), annos 13.5g0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.1g5.9kcal0.4g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g63kcal1.4g9.8g2.4g0g
Valittu annoskoko73g31kcal0.7g4.9g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna37g16kcal0.4g2.5g0.6g0g
Arvot/100g100g43kcal1g6.7g1.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315522