Kesäkurpitsaohukaiset

1 kesäkurpitsa raastettuna (n. 8 dl)
4 rkl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 dl persiljaa
1 dl juustoraastetta
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
Paistamiseen rypsiöljyä
Sekoita ohukaisainekset tasaiseksi taikinaksi.

Kuumenna ohukaispannu ja laita jokaiseen syvennykseen öljyä.

Nosta joka syvennykseen ohukaistaikinaa.

Paista kunnes ohukainen on kauniin ruskea ja käännä se. Paista ohukainen kauniin ruskeaksi myös toiselta puolelta.

Annoksesta tulee n. 12 kpl

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Anusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 44g7.9kcal0.2g1.1g0.2g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 4.4g15kcal0.4g3.1g0.1g0.2g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki11g10kcal1.6g0.3g0.2g0g
Sipuli kuivattu 1.1g3kcal0.1g0.4g0g0.4g
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g126kcal7.6g9.8g5.6g1.8g
Valittu annoskoko74g63kcal3.8g4.9g2.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna37g31kcal1.9g2.5g1.4g0.5g
Arvot/100g100g85kcal5.2g6.7g3.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113470