Lohikeitto nro 2

Pilko vihannekset ja juurekset.

Lisää kiehuvaan veteen liuotettu kalaliemikuutio.

Laita vihannekset ja juurekset isoon kattilaan, kaada päälle kalaliemi ja anna kiehua keskilämmöllä, kunnes porkkanat tuntuvat miltei kypsiltä.

Lisää keittoon paloiteltu (nahaton) kirjolohi ja lopuksi koskenlaskijajuusto.

Lisää halutessasi tuoretta tai kuivattua tilliä, mustapippuria ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 1.6g0.4kcal0g0g0g0g
Porkkana 6.6g2.1kcal0g0.4g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g13g7.5kcal0.2g1.6g0g0.1g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g0.5g1.2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vesi41g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.8g4.9kcal0.3g0g0.4g0g
Kirjolohifilee 6.9g11kcal1.2g0g0.8g0g
Juuriselleri 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Tilli, tuore 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g56kcal3.6g4.4g2.6g0.8g
Valittu annoskoko74g28kcal1.8g2.2g1.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna37g14kcal0.9g1.1g0.7g0.2g
Arvot/100g100g38kcal2.4g3g1.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117411