Maskarponerahka

Kerma ja juusto vatkataan löysäksi vaahdoksi, ja rahka sekoitetaan vaahtoon.

Lisätään tuoreet (pakastetut) mansikat ja tuore mango kuutioituna sekä vaniljasokeri.

Itse käytin maskarponejuustoa, mutta laitoin listaan tuon philadelphian, kun maskarponea ei tästä laskurista löytynyt.

Sivistynyt arvaukseni kuitenkin on, että rasvaisuudeltaan juustot ovat samaa luokaa, joskin maskarpone on maultaan parempaa.

Annokset voi koristaa sitruunan kuoriraasteella, sitruunamelissalla ja muutamalla mansikan viipaleella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl15g50kcal0.3g0.4g5.1g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g15g37kcal0.9g0.5g3.5g0g
Maitorahka, Valio, 0,315g10kcal1.6g0.6g0g0g
Mango (tuore)15g10kcal0.1g2.2g0g0.3g
Mansikka 15g6.8kcal0.1g1.2g0g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.9kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g231kcal6g11.2g17.2g1.2g
Valittu annoskoko74g116kcal3g5.6g8.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna37g58kcal1.5g2.8g4.3g0.3g
Arvot/100g100g157kcal4.1g7.6g11.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117758