Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g13g54kcal0g13.2g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta13g46kcal1.7g9g0.3g0.4g
Leivinjauhe 0.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 6.6g3kcal0.2g0.3g0.1g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen4.4g32kcal0g0g3.5g0g
Omena, keskikokoinen 200g26g9kcal0.1g1.9g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g316kcal6.4g49.2g10g1.8g
Valittu annoskoko74g158kcal3.2g24.6g5g0.9g
Annoskoko puolitettuna37g79kcal1.6g12.3g2.5g0.5g
Arvot/100g100g215kcal4.3g33.4g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191210