Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g19g47kcal2.8g0.2g3.9g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi8g38kcal0.9g0.1g3.8g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g19g6.6kcal0.2g1.3g0.1g0.3g
Salsa medium (Rainbow)6.1g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g2.8g9kcal0.1g0.1g1g0g
Kesäkurpitsa14g2.4kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Chili paprika punainen0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g212kcal8.6g5.2g17.8g1.2g
Valittu annoskoko74g106kcal4.3g2.6g8.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna37g53kcal2.2g1.3g4.5g0.3g
Arvot/100g100g144kcal5.9g3.5g12.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200274