Juustosalaatti

Sulata pakastemaissi, pilko kaikki kasvikset ja heitä idut mukaan.

Sekoita öljy ja etikka sekä mausta kastike valkosipulijauheella ja mustapippurilla.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 18g2.3kcal0.2g0.2g0g0.2g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 10g14kcal0.3g2.5g0.2g0.4g
Itu, mungpapu,sinimailanen, annos 50g5.8g1.9kcal0.2g0.2g0g0.1g
Paprika, punainen15g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Kurkku 16g1.8kcal0.1g0.2g0g0.1g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 5.8g22kcal1.3g0g1.9g0g
Auringonkukkaöljy 2g17kcal0g0g2g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g1.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g127kcal4.4g7.8g8.4g2.2g
Valittu annoskoko74g63kcal2.2g3.9g4.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna37g32kcal1.1g2g2.1g0.6g
Arvot/100g100g86kcal3g5.3g5.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220381