Kotitekoinen Miso-keitto

-Kaada kattilaan 8dl vettä ja heitä sekaan kalaliemikuutio.

Laita liemi hellalle kunnes kiehuu.

Lisää 3-4 rkl Soija kastiketta.

-Heitä sekaan viipaloidut kasvikset (purjo, valkosipuli, ruohosipuli ja ihan mitä ikinä tulee mieleen; Sienet ja katkaravut sopivat erinomaisesti.)
-sekoita ja liuota 4 rkl Miso-tahnaa 1-2 dl kuumaan veteen.

Älä heitä Miso-tahnaa suoraan kiehuvaan veteen.

Miso kärsii pahasti keittämisestä.

-Ota kattila pois kuumalta liedeltä ja kaada miso neste hiljalleen sekaan, samalla sekoittaen.

-Lisää viimeiseksi Feta kuutiot ja anna hautua muutama minuutti, mutta älä anna keiton kiehua enää.

Maku kärsii heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Hazardi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Miso -tahna (japanilainen keittomauste)7.5g14kcal0.9g1.8g0.4g0g
Apetina Feta 8% (Arla), annos 200g25g37kcal4g1g2g0g
Purjosipuli 25g5.7kcal0.5g0.6g0g0.5g
Valkosipuli 1.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Kalaliemi Maggie, annos 5g0.6g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Ruohosipuli, tuore6.2g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Soijakastike 7.5g4.5kcal0.4g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g134kcal12.2g9.4g5g1.2g
Valittu annoskoko74g67kcal6.1g4.7g2.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna37g34kcal3.1g2.4g1.3g0.3g
Arvot/100g100g91kcal8.3g6.4g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234676