Opiskelijan pannari

Vatkaa munat, sekoita muut aineet joukkoon: litra maitoa, lusikallinen suolaa ja 5 dl vehnäjauhoja.

Anna taikinan olla 10 min 'kypsymässä'.

Laita uunipellille 25 g voita 225 asteiseen uuniin.

Kun voi on sulanut ja 10 min taikina seisonut, kaada taikina uunipellille voin päälle ja paista uunissa n 30 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 47g30kcal1.4g2.2g1.6g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta15g55kcal2g10.6g0.3g0.5g
Voi 1.2g8.5kcal0g0g0.9g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g214kcal9.4g25.6g7.8g1g
Valittu annoskoko74g107kcal4.7g12.8g3.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna37g54kcal2.4g6.4g2g0.3g
Arvot/100g100g146kcal6.4g17.4g5.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264356