Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g25g35kcal4g0.6g1.9g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli13g23kcal0.9g0.5g1.9g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g11g39kcal1.4g7.4g0.3g0.8g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g10g25kcal1.7g0g2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g14g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g249kcal16.2g18.2g12.2g2g
Valittu annoskoko73g125kcal8.1g9.1g6.1g1g
Annoskoko puolitettuna37g62kcal4.1g4.6g3.1g0.5g
Arvot/100g100g170kcal11g12.4g8.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296116