Jogurttinen uunilohi

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)38g49kcal7.9g0.2g1.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g13g16kcal0.5g0.6g1.2g0g
Juustoraaste emmental punaleima16g61kcal4.5g0g4.7g0g
Tilli, tuore 4.7g1.4kcal0.2g0g0g0.1g
Ruohosipuli 1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g256kcal26.2g1.6g15.6g0.2g
Valittu annoskoko74g128kcal13.1g0.8g7.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna37g64kcal6.6g0.4g3.9g0.1g
Arvot/100g100g174kcal17.8g1.1g10.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363096