Mustikkapannari

Sekoita kaikki ainekset paitsi mustikat ja anna taikinan turvota jääkaapissa.

Kaada pellille leivinpaperin päälle ja ripottele mustikat pinnalle. 200 astetta, 30 min. Ei kovin makea, voi lisätä sokeria tai tarjota hillon tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen33g11kcal1.1g1.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.6g10.7g0.2g0.5g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Mustikka metsä- 14g6.2kcal0.1g0.9g0.1g0.5g
Hermesetas -neste0.5g0kcal0g0g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu2.3g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g167kcal7.6g27.4g2.4g2.2g
Valittu annoskoko73g84kcal3.8g13.7g1.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna37g42kcal1.9g6.9g0.6g0.6g
Arvot/100g100g114kcal5.2g18.7g1.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370321