Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g3.1g1.9kcal0.4g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 41g139kcal4.1g28.4g0.5g1.4g
Oliiviöljy 1.7g16kcal0g0g1.7g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g314kcal9g56.8g4.4g2.8g
Valittu annoskoko73g157kcal4.5g28.4g2.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna37g78kcal2.3g14.2g1.1g0.7g
Arvot/100g100g214kcal6.1g38.7g3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396414