Broilerikeitto

1. Keitä 1 dl riisiä pakkauksen ohjeen mukaan melkein kypsäksi.

2. Kuumenna rasvat paistokasarissa, sekoita joukkoon 1 tl curryä ja 1 tl paprikaa ja lihasuikaleet.

Ruskista ne kevyesti, lisää sipulisilppu, hauduta hetki.

Lisää vesi, kanaliemikuutio tai 2 rkl kanafondia, (lipstikkasilppua), pakastevihannekset ja riisi.

3. Lisää purjosuikaleet, puserra joukkoon pari kolme valkosipulin kynttä ja sulatejuusto, kuumenna.

4. Pinnalle reilusti persilja-, kirveli- tai ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)13g14kcal3g0g0.3g0g
Rypsiöljy 0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Sipuli 4.4g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vihannessekoitus, Kesäpöytä (250g)11g3.8kcal0.3g0.5g0.1g0g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Eldorado täysjyväriisi (Eldorado), annos 1000g3.7g13kcal0.3g2.8g0.1g0g
Purjosipuli 2.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g4.4g11kcal0.6g0.1g0.9g0g
Persilja 0.9g0.2kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g97kcal8.6g7.6g3.6g0.4g
Valittu annoskoko73g48kcal4.3g3.8g1.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna37g24kcal2.2g1.9g0.9g0.1g
Arvot/100g100g66kcal5.9g5.2g2.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99197