Tsatsiki

Kuori tuorekurkku, raasta se ja laita siivilään valumaan.

Laita Bulgarian jogurtti suodatinpussiin valumaan.

Sekoita valutettuun Bulgarian jogurttiin suola, sokeri, murskatut valkosipulinkynnet, väkiviinaetikka sekä valutettu, raastettu kurkku.

Mausta halutessasi kuivatulla mintulla.

Anna maustua jääkaapisssa mielellään muutama tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 941 grammaa

Arganna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 12g3.9kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kurkku,tuore 100g29g2.8kcal0.2g0.4g0g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)31g19kcal1.1g1.4g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g55kcal2.6g4.6g2.2g0g
Valittu annoskoko73g27kcal1.3g2.3g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna37g14kcal0.7g1.2g0.6g0g
Arvot/100g100g37kcal1.8g3.1g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56712