Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 11g36kcal0.6g8g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)13g21kcal0.4g0.5g1.9g0g
Ruokasuola jodioitu 0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g114kcal2g17g4g0.4g
Valittu annoskoko74g57kcal1g8.5g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna37g29kcal0.5g4.3g1g0.1g
Arvot/100g100g78kcal1.4g11.6g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200469