Possukasviskeitto

Kuori & pilko juurekset ja lisää ne kiehuvaan veteen, jossa on 1 kasvisliemikuutio.

Anna kiehua noin 10 min. ja paista sillä aikaa possunsuikaleet pannulla.

Lisää sitten jäiset herneet, chili, sitruunaruoho ja pilkottu sipuli keittoon.

Keitä vielä noin 10 min ja lisää possunsuikaleet.

Keitä muutama minuutti ja tarkista maku.

Lisää suolaa ja esim.

inkivääriä.

Sekoita hyvin ja tarjoile kuumana ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 471 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 18g14kcal0.3g3g0g0.5g
Peruna, keskikokoinen 60g4.3g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Chili paprika punainen0.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sitruuna kuorittu 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g0.5g1kcal0.1g0.1g0g0g
Rypsiporsas® kinkkusuikale, maustamaton (Hk), annos 300g12g14kcal2.5g0g0.5g0g
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss3.9g2.1kcal0.2g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g73kcal6.4g8.8g1g1.6g
Valittu annoskoko74g36kcal3.2g4.4g0.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna37g18kcal1.6g2.2g0.3g0.4g
Arvot/100g100g50kcal4.3g6g0.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266491