Itse tehty kebab

Mausteet sekoitetaan jauhelihaan.

Seoksesta muotoillaan tanko, joka kiedotaan tiiviisti vahvaan folioon.

Kypsennetään uunipellin päällä uunin keskitasolla 100 asteessa noin 4 tuntia.

Annetaan vetäytyä vielä puoli tuntia uunista oton jälkeen ennen folion avaamista.

Vinkkinä että kannattaa pistää leivinpaperi uunipellille kun foliosta tulee nestettä ulos.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1047 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 70g156kcal12.3g0g12g0g
Aromisuola (5g)3.2g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g316kcal24.6g0.8g24g0.2g
Valittu annoskoko74g158kcal12.3g0.4g12g0.1g
Annoskoko puolitettuna37g79kcal6.2g0.2g6g0.1g
Arvot/100g100g215kcal16.7g0.5g16.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=408293