Kaura-omena-banaanipaistos

KAURA-OMENA-BANAANIPAISTOS

120 g omenaa
120 g bamaani
1 tl kanelia
100 g voita tai margariinia
50 g sokeria
3 dl kaurahiutaleita


Kuori ja lohko omenat.

Lado omenalohkot voideltuun vuokaan.

Ripottele päälle kanelia.

Sulata kattilassa rasva ja sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet.

Levitä seos omenalohkojen pinnalle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia eli kunnes omenalohkot tuntuvat pehmeiltä.

Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g17g5.7kcal0g1.2g0.1g0.3g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g17g14kcal0.2g3.1g0.1g0.3g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen14g101kcal0g0g11.3g0g
Sokeri 7g29kcal0g7g0g0g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)17g63kcal2.4g9.3g1.4g1.9g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.7g2.6kcal0g0.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g439kcal5.2g44.6g25.8g5g
Valittu annoskoko74g220kcal2.6g22.3g12.9g2.5g
Annoskoko puolitettuna37g110kcal1.3g11.2g6.5g1.3g
Arvot/100g100g298kcal3.5g30.3g17.5g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144864